photo 1
             A Bagolyvár Közösségi Szolgáltató Ház 2013. december 20-án került átadásra, Tiszakarád Engels u. 25. szám alatt. A ház helyet biztosít az itt lakó közösség minden tagjának, gyermekek és felnőttek számára egyaránt a közösségi összejövetelekhez,          képzésekhez, szakkörökhöz,  mindenki számára lehetőséget nyújt a szabadidő  hasznos eltöltésére.

 A ház segíti továbbá a különféle közszolgáltatásokhoz való hozzájutást, szakmailag segíti a családok ügyintézését, enyhíti         a     lakások   alacsony komfortfokozatából származó hátrányokat  például mosási, tisztálkodási lehetőséget biztosít a rászorulók számára.   Heti rendszerességgel megjelenik a házban családgondozó, védőnő. Lehetőséget nyújtunk a közérdekű         információk      helyben történő elérésére, biztosított az internet használat mindenki számára.

            A ház minden kedves érdeklődő számára nyitva áll a hét minden munkanapján. A nyári időszakban minden nap igénybe vehető  majd az udvaron kialakításra kerülő játszótér is. Kérem, forduljanak bizalommal a házban dolgozókhoz bármilyen problémájukkal kapcsolatosan, Ők lehetőségükhöz mérten segítséget nyújtanak Önöknek.